Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Barberske kreslo Gabbiano Frederico čierne

BARBERSKE KRESLO GABBIANO FREDERICO ČIERNE

Ak ponuka vášho salónu ponúka starostlivosť o fúzy a bradu, môžeme Vám ponúknuť perfektný kus nábytku pre váš Barbershop. Barberské kreslo GABBIANO FREDERICO. Komfortné barberské kreslo so širokým rozsahom nastavenia zaisťuje maximálny komfort pre osoby, ktoré vykonávajú holenie, ako aj pre klienta holičského salónu. V barberskom kresle môžeme nastaviť nielen výšku. Môžeme pohodlne nastaviť sklon operadla. podnožka a výšku opierky hlavy. 
661,78 €
Dodanie 3 - 7 dní
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

BARBERSKE KRESLO GABBIANO FREDERICO ČIERNE

Ak ponuka vášho salónu ponúka starostlivosť o fúzy a bradu, môžeme Vám ponúknuť perfektný kus nábytku pre váš Barbershop. Barberské kreslo GABBIANO FREDERICO. Komfortné barberské kreslo so širokým rozsahom nastavenia zaisťuje maximálny komfort pre osoby, ktoré vykonávajú holenie, ako aj pre klienta holičského salónu. V barberskom kresle môžeme nastaviť nielen výšku. Môžeme pohodlne nastaviť sklon operadla. podnožka a výšku opierky hlavy. Barberské hreslo GABBIANO FREDERICO má nielen komfortnú a jednoduchú raguláciu, ale aj neobvyklý dizajn. Dokonale prepracované a dokonca aj tie najmenšie detaily sú vyrobené s veľkou presnosťou. Kvalitná eko-koža, odolná voči oteru a ľahká na starostlivosť. Vďaka ťažkej liatinovej podstave je toto barberské kreslo dokonale stabilné aj pri ťažkých zákazníkov.
Ak vo vašej salóne ponúkate starostlivosť o brady, môžeme vám ponúknuť perfektný kus nábytku pre váš holičstvo. Kadernícke kreslo FREDERICO. Pohodlné kreslo so širokým rozsahom nastavenia zaistí maximálne pohodlie osobe vykonávajúcej ošetrenie, ako aj klientovi salónu. V kresle nemôžeme len nastaviť výšku. Sklon operadla môžeme pohodlne nastaviť. opierka nôh a dĺžka postele. Kreslo FREDERICO je nielen pohodlie a ľahkosť ragulácie, ale aj neobvyklý dizajn. Dokonale hotové. Aj tie najmenšie detaily sú vyrobené s veľkou presnosťou. Krásny obal s originálnou textúrou. Kvalitná ekologická koža, odolná voči oderu a ľahko udržiavateľná. Masívna liatinová základňa poskytuje nábytku dokonalú stabilitu aj pri veľkom zaťažení.
Podrobnosti o produkte
124720
Recenzie
Žiadne názory
Podobné produkty

Navigácia

QR kód

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa