Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.

BARBERSKE KRESLO GABBIANO BOSS HNEDÉ

Barberské kreslo má okrem nastaviteľného zdvihu hore a dole nastaviteľný sklon operadla a regulovateľnú nožnú opierku. Poťah kresla je vyrobený z kvalitnej EKO kože.
959,93 €
Nieje na sklade
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

BARBERSKE KRESLO GABBIANO BOSS HNEDÉ

Barber shop doslovne znamená holičstvo. Slovo "barber" sa v anglickom jazyku vzťahuje aj na holiča. Niekedy holič vo svojom salóne zákazníka nielen ostrihal a oholil, ale vykonával aj rad ďalších kozmetických procedúr - od strihania obočia po odstránenie chĺpkov, ktoré rastú na ušiach prípadne v nose.
V dnešnej dobe sa čoraz častejšie stretávame s tým, že sa v salónoch vracajú k tradícii holičstva. Stále viac a viac salónov ponúka zákazníkom možnosť úpravy nielen vlasov ale aj brady.

V náväznosti na tento trend sme do našej ponuky zaviedli nový produkt - barberské kreslo Boss hnedej farby. Je to moderný, dokonale prepracovaný kus nábytku, ktorý dodáva zákazníkovi maximálny komfort počas holenia. Barberské kreslo má okrem nastaviteľného zdvihu hore a dole nastaviteľný sklon operadla a regulovateľnú nožnú opierku. Poťah kresla je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Široký nerezový podstavec zabezpečí vysokú stabilitu barberského kresla počas práce. Ďalšou výhodou holičského kresla je možnosť ľahko nastaviť opierku hlavy.
 
 
Podrobnosti o produkte
126467
Recenzie
Žiadne názory
Podobné produkty

Navigácia

QR kód

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa