Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Pedikérske hydraulické kreslo Azzurro 713A biele

Moderné hydraulické pedikérske kreslo, ktoré poskytuje maximálny komfort počas pedikúry klientovi, ale aj osobe vykonávajúcej pedikúru. Ideálne do pedikérskych salónov. Podnožky je možné odsúvať do strán. Pedikérske kreslo je dostatočne robustné a stabilné. Vďaka odklopným lakťovým opierkam je sedenie pre zákazníka pohodlnejšie. Regulovanými podnožkami si môžete kreslo nastaviť podľa individuálnych potrieb. 

712,71 €
Dodanie 3 - 7 dní
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

PEDIKÉRSKE HYDRAULICKÉ KRESLO AZZURRO 713A BIELE

Moderné hydraulické pedikérske kreslo, ktoré poskytuje maximálny komfort počas pedikúry klientovi, ale aj osobe vykonávajúcej pedikúru. Ideálne do pedikérskych salónov. Podnožky je možné odsúvať do strán. Pedikérske kreslo je dostatočne robustné a stabilné. Vďaka odklopným opierkami lakťov je sedenie pre zákazníka pohodlnejšie. Regulovanými podnožkami si môžete kreslo nastaviť podľa individuálnych potrieb. Poťah pedikérskeho kresla je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Pedikérske kreslo je dostupné v sivej farbe. Moderný dizajn a funkčnosť v jednom. Farba EKO kože biela.
Hydraulicky ovládateľná podstava pedikérskeho kresla je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele INOX. Kreslo vhodné na suchú i mokrú pedikúru.

Technické parametre:

  • šírka sedadla: 55cm
  • šírka kresla s lakťovými opierkami: 80cm
  • dĺžka sedadla: 54cm
  • dĺžka operadla: 80cm
  • minimálna výška: 56cm
  • maximálna výška 70cm
  • dĺžka podnožky: 48 cm

SUPER KVALITA!!! ZÁRUKA 2 ROKY!!!

Podrobnosti o produkte
112603
Recenzie
Žiadne názory
Podobné produkty

Navigácia

QR kód

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa