Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.

UNIT PODOLOGICKÁ ZOSTAVA Y-300 MAX

UNIT PODOLOGICKÁ ZOSTAVA Y-300 MAX

Značka ACTIVESHOP už dlhé roky ponúka širokú škálu pedikérkych produktov, ktoré dobre fungujú pri profesionálnom použití v mnohých odvetviach. Dostupný sortiment zahŕňa položky z rôznych kategórií, od drobného potrebného príslušenstva až po špecializované vybavenie.

1 459,53 €
(3,93 € 1ks)
Na sklade
Obľúbené1
Porovnať0
Popis

UNIT PODOLOGICKÁ ZOSTAVA Y-300 MAX

Značka ACTIVESHOP už dlhé roky ponúka širokú škálu pedikérkych produktov, ktoré dobre fungujú pri profesionálnom použití v mnohých odvetviach. Dostupný sortiment zahŕňa položky z rôznych kategórií, od drobného potrebného príslušenstva až po špecializované vybavenie.

Profesionálna súprava do podologických salónov

Ergonomická pracovná podologická zostava je kľúčom k pohodlnému vykonávaniu presných podologických ošetrení. Pozornosť na detail, všestrannosť a funkčnosť sú vlastnosti, ktoré odlišujú túto podologickú súpravu. Prvky, z ktorých pozostáva, umožnia vysoko efektívnu prácu.

UNIT PODOLOGICKÁ ZOSTAVA Y-300 MAX obsahuje:

• podologická jednotka Y-300

• frézka s absorbérom Exo Podo Line

• Elegante 6025 lampa s lupou

• UV-C Blue sterilizátor

Mobilný, nastaviteľný pomocník

Pevná podologická jednotka-skrínka Y-300 bola vytvorená s cieľom uľahčiť prácu osobe vykonávajúcej pedikúru. Do troch priestranných zásuviek sa zmestí všetko potrebné príslušenstvo, náradie a produkty. Nezanedbateľnou výhodou je výsuvná polica, na ktorú môžete umiestniť brúsku na suchú pedikúru s odsávaním, ktorá je potrebná pre prácu pedikéra, ako je sterilizátor či frézky. Bude tiež skvelým miestom pre náčinie či prípravky, ktoré sa oplatí mať vždy po ruke. Pedikérska sktínka Y-300 je vybavený kolieskami, čo uľahčuje prácu a presúvanie. Umožňujú vám ju ľahko prepravovať medzi miestnosťami. Držiak TUBE umožňuje upevniť lupa lampu priamo na dosku stola na akomkoľvek mieste. Pedikérska sktínka Y-300 je vyrobená z odolných materiálov, ľahko sa čistí a výrazne zlepší výkon odborných služieb pedikérky.

Efektívna brúska na suchú pedikúru s odsávaním

Brúska na suchú pedikúru s odsávaním Exo Podo Line je dokonalým riešením, ktoré umožňuje udržiavať vysoký hygienický štandard v pedikérskom salóne a zároveň chrániť zdravie osôb vykonávajúcich služby a klientov. Brúsna hlava má výkon 50 W, vďaka čomu dokáže pracovať rýchlosťou až 30 000 otáčok za minútu, čo umožňuje efektívne odstraňovanie zrohovatenej pokožky na nohách. Počas pedikérských ošetrení si môžete ľubovoľne regulovať rýchlosť, smer otáčok a sací výkon odsávačky prachu. K brúske na suchú pedikúru je možnosť dokúpiť nožný pedál, ktorý umožňuje nastaviť prácu frézky bez použitia rúk. Digitálny displej umožňuje sledovať úroveň naplnenia filtra a aktuálne nastavenia zariadenia. Vysoko kvalitný produkt je ideálny pre pedikúru a odborné podologické ošetrenia.

Lupa lampa pre presné podologické ošetrenie

Beztieňová lampa s lupou Elegante vám umožňuje zobraziť pokožku v 5D zväčšení a zároveň poskytuje vynikajúce osvetlenie. Antireflexné sklo zaručuje vyšší komfort pri práci, znižuje riziko bolesti hlavy pri vykonávaných službách. Studená farba svetla zvyšuje koncentráciu. Nastaviteľný statív umožňuje nastaviť vhodnú výšku a uhly sklonu, vďaka čomu je ľahké prispôsobiť osvetlenie individuálnym potrebám pedikérky. Lampa s lupou je ideálna pre presné diagnózy a ošetrenia na kožnom tkanive, výrazne uľahčuje prácu pedikérok.

Praktický UV-C sterilizátor

Ľahko použiteľný UV-C Blue sterilizátor je malý prístroj na suchú dezinfekciu, ktorý sa skvele hodí do pedikérkych alebo kozmetických salónov. Počas procesu sterilizácie sa nepoužívajú žiadne chemické roztoky. Ultrafialové svetlo s vlnovou dĺžkou 254 nm dopadajúce priamo na povrch účinne ničí vegetatívne formy mikroorganizmov. Aby sa nástroje na sterilizáciu správne pripravili, mali by sa umyť a vysušiť a tie, ktoré majú zložitejšiu štruktúru, by sa mali rozobrať. Úplná dezinfekcia trvá 45 minút.

Podrobnosti o produkte
148193
Recenzie
Žiadne názory
Podobné produkty

Navigácia

QR kód

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa