Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Stôl na manikúru 6543 biely

Stôl na manikúru 6543 biely

Stôl na manikúru je jedným z hlavných pomocníkov pri modelácii nechtov. Samozrejme potrebujete k tomu gél na nechty alebo akryl na nechty, pilník na nechty, stoličku k manikérskemu stolu, ale netreba zabudnúť ani na brúsku na nechty a odsávačku prachu. Správna ergonómia stolu prispieva k pohodlí práce.

Stôl na manikúru 6543 je vkusne doplnený o nerezové nohy a funkčne doplnený o dve zásuvky na uloženie pracovných nástrojov a príslušenstva. Zásuvky sú dostatočne priestranné, a tak v nich viete uložiť gél na nechty, lak na nechty, primer, umelé tipy alebo farebný gél na nechty. Súčasťou stola nie je odsávačka prachu, ale tú si samozrejme viete dokúpiť a jej používaním tak zabránite šíreniu škodlivému prachu po miestnosti, ale hlavne zabránite dýchaniu mikročiastočiek, ktoré vznikajú pri brúsených nechtov počas nechtovej modelácie.

239,09 €
(3,93 € 1ks)
Na sklade
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Stôl na manikúru 6543 biely

Stôl na manikúru je jedným z hlavných pomocníkov pri modelácii nechtov. Samozrejme potrebujete k tomu gél na nechty alebo akryl na nechty, pilník na nechty, stoličku k manikerskému stolu, ale netreba zabudnúť ani na brúsku na nechty a odsávačku prachu. Správna ergonómia stolu prispieva k pohodlí práce.

Stôl na manikúru 6543 je vkusne doplnený o nerezové nohy a funkčne doplnený o dve zásuvky na uloženie pracovných nástrojov a príslušenstva. Zúskuvy sú dostatočne priestranné, a tak v nich viete uložiť gél na nechty, lak na nechty, primer, umelé tipy alebo farebný gél na nechty. Súčasťou stola nie je odsávačka prachu, ale tú si samozrejme viete dokúpiť a jej používaním tak zabránite šíreniu škodlivému prachu po miestnosti, ale hlavne zabránite dýchaniu miktočastičiek, ktoré vznikajú pri brúsených nechtov počas nechtovej modelácie.

Podrobnosti o produkte
126137
Recenzie
Žiadne názory
Podobné produkty

Navigácia

QR kód

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa