Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Viac produktov
Neboli nájdené žiadne produkty.
Archív článkov
Kategórie článkov
Najnovšie názory
Žiadne názory
Vyhľadávanie v blogu

Druhy kozmetických kresiel

Autor3 roky pred dna
Obľúbené0

Druhy kozmetických kresiel

V našej ponuke nájdete kozmetické kreslo dokonale prispôsobené napríklad povahe procedúr vykonávaných vo vašom salńe špecializované podologické kreslá, ktoré ponúkame. Jednoznačným riešením sú napr. opierky nôh, ktoré sa dajú roztiahnuť do strany pod uhlom 90 °.

Elektrické kozmetické kreslo

Elektrické kozmetické stoličky majú vstavaný motor, takže ich môžete ľahko plynulo nastaviť, vrátane uhla sklonu. Všetky elektrické sedadlá dostupné v našom obchode sú moderné, spoľahlivé modely, vyznačujúce sa veľmi tichou prevádzkou motora. Vďaka tomu si môžete byť istí, že klientom nič nebude rušiť relaxačné chvíle v kozmetickom kresle a personál sa nebude potýkať s nepríjemnými prekvapeniami.

Hydraulická kozmetická stolička

Kozmetické kreslá sú nastavené pomocou hydraulického valca. Úpravy sa vykonávajú úplne voľne, a to aj počas začatej práce, bez ohľadu na hmotnosť klienta. Hydraulické sedadlá sa často vyznačujú menšou veľkosťou a hmotnosťou, takže sú vynikajúce pre malé miestnosti.

Kozmetické lôžko - nevyhnutné pre relaxačné procedúry

Súčasťou našej kozmetickej ponuky sú aj kozmetické postele, potrebné na miestach, ako sú SPA a wellness salóny. Každý model, ktorý navrhujeme, podporuje pohodlie a relaxáciu pacientov. Nepochybne to uľahčuje každodennú prácu zamestnancov. Elektrická kozmetická posteľ alebo lehátko, ktoré je možné ľahko nastaviť akýmkoľvek spôsobom, bude vynikajúcou voľbou.

Kozmetický lehátko - vyberte si ten pravý pre svojich zákazníkov

Náš kozmetický nábytok sa tiež používa v masážnych salónoch alebo rehabilitačných miestnostiach. Potrebné vybavenie je v tomto prípade okrem iného kozmetické lehátko. V našom obchode www.gobeauty.sk nájdete kozmetické postele s jedinečným, ergonomickým tvarom, ktoré zabezpečujú pohodlie pre každého klienta.

Navigácia

QR kód

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa